Sunday, September 4, 2011

Belajar Sudah Abis Bro..

Lame giler tidak mengupdatekannyepun aku pnye blog.. hahaha
sebab utama adalah kerana terlalu sibuk dengan tugasan harian.. OK aku tipu, aku pemalas nak update sebenarnya..

Alhamdulillah, pada Jumaat 19/8/2011 yang lalu.. paper exam terakhir untuk Bachelor Of Industrial Electronic telah saya diduduki.. Ini bermakna usaha saya selama 4 thun telah sampai ke penghujungnya.. Masa untuk berehat seketika daripada menghadapi pelbagai rintangan semasa Degree.. Aku bleh katakan agak tough jgak la electronic engineering..

Next day(Sabtu), aku rush balik K.L sebab nak berehat letih tu angkut barang2 dari tingkat 2.. puasa plak tu..
Nasib baik Imam aku kuat.. klau tak aku dh bntai dah minum air paip kat toilet..

Alhamdulillah syukur, sehari jer berehat dekat rumah.. Isnin dan Selasa  22-23/8/2011 ade interview. Satu dekat Western Digital Kelana Jaya, satu lagi Advance Tech Communications dekat Tropicana, PJ..

WD sebagai Engineer under department Asia Application Engineering,
pastu AdvanceTech tu sebagai QA Engineer.. pdahal aku pun blur QA tu ape.. sebab dorang request resume aku dari JobMalaysia so aku send jerlah.. tgk2 die panggil interview..


Dah duduk umah ni mesti perut besar, oleh itu aku perlu cari futsal dgn segera.. Jom main.

p/s: penat jaga pemakanan masa 30 ari puasa.. raya hari first terus lupe.

No comments: