Saturday, April 2, 2011

Lawatan Sambil Belajar..

Rasanye dah lama sgt amat tidak update blog.. Bz (skit) + Malas (banyak)...
Di sebabkan nanti aku kena buat report pasal lawatan belajar smbil berjalan-jalan ke Proton Shah, Alam...
So, mari kite melawat ke bilik aku dulu..
Masa dihabiskan didalam bilik ini:
14 Jam : Ade Lecture
23.5 Jam:  Tiada Lecture *hahahahah empuknya katil

Selamat Datang & Welcome di pintu..

First Impression

Empuknya... hahaha

Wife No. 2

Wife - 2 

Katil Roomate aku yang Sh**iee Budiman (bkan name sebenar)

Sh**iee Budiman (bkan name sebenar) yang rajin.. 


Dah tak tau nak tulis ape..
Assalamualaikum..

3 comments:

Mohd Nasri Md. Nasir said...

xleh blah...katil ko nak kemas je...
katil capiee..cm haram..hahahaha

Mohamad Razif Bin Abdul Rahim said...

Haha.. nak buat camne.. die takde mase aku nak tangkap pic ni..

Anonymous said...

bajet je lebih ajib nie..
katil die sbnarnya lag trok..
haha