Sunday, April 10, 2011

Lawatan ke Proton Shah Alam + berjalan-jalan (Episode 2)

By:   
Mohamad Razif Bin Abdul Rahim(B020710037)  
Muhammad Alif Bin Mohamad (B020710111)

Selesai lawatan ke Proton.. So, gerak balik dari Proton pukul 11...
aku berniat untuk tidur dalam bas sebab penat menyiapkan hardware untuk PSM aku..
Pastu kalau dah sampai melaka nak sambung balik buat PSM sebab tak intergrate lagi dengan software aku..

Idea..idea..where are you..
Tiba-tiba bas berhenti.. aku pandang kiri... Nampak seperti seekor Singa duduk depan shoping complex.Tapi dah keras maybe kena sumpah kot.. Ah, sudah.. PSM tak siap lagi.. Takkan pergi jalan-jalan kot..
Gembiranya diorang.. 
Memang singgah Sunway Piramid sampai pukul 2.00p.m..Maybe lecturer nak bagi kitaorang release tension.. Bawak berjalan-jalan..Tapi aku masih teringatkan PSM yang tak siap-siap lagi tu.... tengok orang main ice skating pun nampak psm.. Sedar tak sedar..dah pukul 2.00 petang.. Masa untuk pulang ke Melaka.
There is always a hope for you..
Ucapan terima kasih kepada penganjur rombongan dan para pensyarah yang menjayakan Program Lawatan ke Shah Alam.. Itulah pertama kali aku merasa suasana di dalam kilang. Semoga di perbanyakan aktiviti seumpama ini di masa akan datang.



2 comments:

Abuzar said...

well done! apsal dok ambik gambar katil Shafiee tu.. haha kantoi!

Syukor Majid said...

hahaha.. ish2.. bersepah katil pie..