Thursday, August 6, 2009

PTPTN: Ape yang aku buat ?

Cuti yang membosankan... x tau nak buat ape duduk umah.. Aku pon boring-boring snap la barang yang aku dh bli pkai duit ptptn..hehe antara nye:

1) Kasut---> Kasut Futsal Total 90

2)Graphics Cards--> HIS HD 4670 Ice-Q Turbo

3) Baju----> Jersey Chelsea 09/10

4)Perfume--> Fantasia, Silky For Men

Kasut Futsal..






Ini lah kasut futsal yang aku beli... harganya..humm x yah la bagitau.. Ok, la pkai sedap, ringan, dan menyeronokkan.. Enak dipakai begitu shaja(dalam nada roti gardenia)

HIS HD 4670 Ice-Q Turbo






Ini lah benda yang paling aku nak beli...Hehe upgrade graphic card... Dari HD 2600XT(Call Of Juarez Edition) kepada HIS HD4670 Ice-Q Turbo... Hehe performance dia okey la bagi Mid-Range g.c dan semua game latest boleh main pakai g.c baru ini.. Apa yang spesial bout this card ialah HIS telah overclock kan g.c ini tetapi tetap maintain temperature..Performance gain but temperature maintain.. Hehe lagi satu pasal HD 4670 punya g.c ialah tak perlukan external power so it can be used power from pci-express bus... Hehe so jimat tenaga sikit.. 

Baju bru beli...Chelsea 09/10 Season





Hehe.. nila jersey chelsea home tuk season 09/10... Hehe baju cam pelik skit la.. Sebab macam ada span kat certain2 area.. Hehe walaubagaimanapun aku tetap beli.. Seperti kebiasaan la.. Harga ?? humm.. 

p/s: Camera lupa nak setting... tu tarikh jd 2006

Fantasia...Silky For Men



Hehe..barang yang ke-3 aku beli ialah prefume Fantasia.. ala iklan yang dalam tv tu yang Mawi guna tu... tapi tula perfume ini dh limited sebab dah x de stok.. Stok lama-lama jer ada..

Best tau prefume ini..bau dia best, lembut n segar... Pastu tahan lama bau dia.. Hehe murah jer tak smpai pon Rm 20

Saturday, August 1, 2009

Akhirnya,,,UTeM Tewas Jua...


                                                                    

Akhirnya. setelah kebanyakan IPT di Melaka tutup akibat wabak H1N1 dan UTeM kebal menangkis semua serangan..tepat jam 8.00 pagi 31/Julai/2009 UTeM di istiharkan tutup untuk seminggu.. hehe cuti awl aku kali ni.. So blik la ape lagi.. hehe 

p/s: Pic. penulis seperti salah seorang Team Medical Dragon