Tuesday, March 10, 2009

(Trip 3) 9/3/09 Kolej Rahman Putra,UTM,Johor

Setelah penat dan terbakar pada hari sebelumnya..penulis meneruskan hujung minggu yang memenatkan ke UTM, Skudai.. ketika kebanyakan orang masih lena dibuai mimpi lebih-lebih lagi hari ini merupakan hari cuti Maulidur Rasul, penulis telah bangun kira-kira jam 5.45 pagi untuk bersiap ke UTM.. penganjur menetapkan bas akan bergerak tepat jam 6.30 pagi dari Kolej Kediaman Murni.. tetapi bwt kali ketiganya janji Melayu telah dapat dilihat pada pagi ini kerna bas tiba kira-kira jam 7.30 pagi.. 

Untuk pengetahuan pembaca..penulis telah mengikut Jawantankuasa Kolej Kediaman Murni mengadakan lawatan smbil belajar ke Kolej Rahman Putra untuk bertukar-tukar pendapat disamping mengeratkan hubungan silaturahim antara kedua-dua universiti iaitu UTeM dan UTM. tetapi jgn salah paham penulis hanyalah memenuhkan bas kerana penulis lansung tidak terlibat dalam hal ehwal pentadbiran asrama..

Cuaca pda hari ini sgt berlainan berbanding smalm, kerana hujan trun sepanjang hari hingga menyebabkan byk xtvt kami terpaksa dibatalkan, selain tidak dpat melwat bandaraya J.B akibat J.B ditengelami air..hanya dpat melwat Plaza Angsana..

Penulis tiba ke Kolej Kediaman Murni kira-kira jam 8.30 malam, dan keluar selepas setengah jam berikutnya untuk menghabiskan duit elaun sebanyak RM 15 di KFC..hehe 

                                   Berdiri dihapan sebuah RnR 

      Penulis sedang mengumpul kuasa di tangan

        Apa ni ?? Takde pon kat UTeM ?? kata rakan penulis

            Penulis sedang menghilangkan kebosanan

 Undilah saya, saya akan belanja saudara minum air suam

Sebuah alat yg meyediakan air seperti di Cofee Bean

                Save the cheerleader, save the world

              Lets play err..err badminton ??

   Rakan-rakan penulis yg ske membuang masa

No comments: