Sunday, January 11, 2009

Third trip..(Gunung Ledang a.k.a Sagil)

Alhamdulliah,terima kasih tuan pengerusi majlis kerana memberikan peluang buat saya untuk memberikan sepatah dua kata di majlis yang berbahagia ini.. Berdiri saya di pagi ini untuk sama2 merungkai dan menerangkan berkenaan trip kami yg ketiga semenjak masuk ke Universiti Teknikal Malaysia.. 

First trip adalah ke Pantai Puteri, Melaka..second bermain bowling di Mahkota Parade, Melaka and latest iaitu ke Air Terjun Gunung Ledang, Johor.. Sekalung tahniah buat Shafiee yang telah bertungkus lumus menyediakan kertas keja untuk ke trip tersebut..dan rakan-rakan lain yang telah berkerjasama menjayakan trip tersebut.. Walaubagaimanapun trip hanya disertai oleh 5 orang shaja iaitu; Shafiee, Hafizi, Zulhilmi, Zulhayyie dan aku.. Beberapa rakan lain tidak dapat menghadirkan diri atas alasan berikut:

Syukor- Pergi ke J.B.. ade ujibakat A.F kot

Syaznan- menjaga kanak-kanak riang di pantai

Nasuha-Menjaga keselamatan negara

Azmi-Tak larat..study hard sampai subuh

Faizal-Personal life lebih penting

Nama nasri tidak disenaraikan kerana adalah benda betul.. yang atas tu banyak aku propaganda..jgn marah..hehe

So, kami bergerak dari Melaka kira-kira jam 8 pagi..dan tiba di bandar Tangkak(syurga kain) setengah jam kemudian untuk bersarapan.. 

Setelah abis mkn..maka perjalanan disambung dan tiba di kaki Gunung Ledang pada jam 10 pagi.. Berikut dilampirkan gambar-gambar menarik untuk tatapan kita bersama.. 

 

*Sewaktu pergi di awl pagi..  

 

      * Didalam perjalanan 

 

     *Dikala tiba..      

 

* Memakai topi keselamatan sblm mendaki

   

* Berehat bersama kit-kat                

* Start mandi jom..jommm

   

* Sejuk siot..  

 

  * Ahmad Hafizi sedang posing

            

 * Shafiee sedang posing    

   

    * Zulhayyie sedang .. err posing ker ni ??

     

* Kumpul tenaga dalaman..

   * Hiah !! 

      

 * Gaya serius..  

 

* Gaya bajet comei..hehe

Sekian sahaja.. terima kasih sekali lagi kepada Shafiee kerana telah berjaya menganjurkan trip yang agak cambest ni..hehe ada masa..next week kita g lagi.. dengan harapan orang penting Bene iaitu Ahmad Faizal ada masa untuk rakan-rakan..hehe 

6 comments:

Imran Ariff Mohamed said...

ur so gay

Mohamad Razif Bin Abdul Rahim said...

cis.. imran yg sungguh dengki

SyaZNaN said...

cibis r menjage kanak2 riang

Mohamad Razif Bin Abdul Rahim said...

haha.. tul ape syaznan.. menjaga kanak2 cm wonder pet.. ape yg penting... keeeerjaaasama..

Syukor said...

bengang aku.. g uji bakat lak dah..
cibis..

Mohamad Razif Bin Abdul Rahim said...

haha.. syukor emoo.. tlg tlg