Wednesday, January 7, 2009

Mkn ??

Pada mlm smlm.. aku telah bosan-bosan akibat klass yg begitu pdat pada siang harinye.. iaitu dari 9-5.. dn hanya rehat pada pukul 1-2 sahaja..  pegh stress giler..  Aku, ayie, dan mizi telah cbe memecahkan kebosanan di kala mlm hari dengan melawat ke tmpt mkn yg agak luar biase bgi kitaorang..tpi tidak bagi Ahmad Faizal(bukan nama sebenar).. 

*Gambar Hiasan

Ini adalah idea mizi untuk cbe keluar dari kebiasaan.. tetapi die tak nak plak mengeluarkan belanja.. setelah didesak akhirnya die setuju untuk membayar rm 5 shaja untuk mkn di pizza hut.. walupun jumlah untuk agak mustahil tpi aku ngan ayie terpaksa menambah selebihnye bgi melunaskan hajat beliau..

  * Gambar Hiasan

Sangkaan awal aku yg pizza ni agak mahal berbanding mcd n kfc.. tetapi aku tgk set untuk sorang hanya Rm 9.15 setalah 5% tax.. ni lagi murah berbanding kfc or mcd yg biasenya lebih dari rm 10 ringgit untuk sorang mkan.. kita orang mkn 4 keping pizza yg tah ape tah name die, garlic bread, soup,spaghetti n air untuk menghilangkan dahaga.. mmg puas ati dan sgt amat kenyang.. So. klau sape2 yg dh bosan sik mkn ayam jer.. cbe la mkn pizza plak.. Aku minat sgt ngan soup die, mmg cambest.. 

p/s: emo ngan piji.. pgi td aku snyum mase bwk moto kat die, die bwt dunno jer.

                                 

4 comments:

Mohd Nasri Md. Nasir said...

mak ai..rm9 murah?
ko mmg owner genting la ajib..
haha

hafizi mohamad said...

ehk3.. 2 la ko.. bizer gelap sgt.. ak xnmpk pon ko snyum.. ak dunno je la..haha

peja said...

ahmad faizal bukan name sebenar?hbs tuh name sebenar die ape?ehm rm9 mmg murah dowh nasri bg ajib..ak sikit pon x terkejut bile dia ckp mcmtuh..

Mohamad Razif Bin Abdul Rahim said...

hehe.. hentam la peja.. tau la kau sekarang di lena tido diulit dada..haha