Saturday, December 20, 2008

Obama visit malaysia..

                 



Ini adalah situasi dimana obama melawat malaysia tetapi tidak didedahkan oleh akhbar.. Hehehe 

Tuesday, December 2, 2008

Cuti ?? mari mendownload..hehe

Sempena dengan semester break.. dan aku pulang ker kl, so banyak la mase yg terluang kerana tiada lgi assigment n report nak kena antar.. Merdeka, merdeka !! 

So aku nak cite salah satu aktiviti yg aku buat sepanjang cuti iaitu DOWNLOAD !! haha best giler bcoz aku ade cara nak dapatkan rapidshare premium account dengan percuma.. Compare dengan download gne p2p ataupun torent download speed untuk rs prmium ni berkali ganda laju.. Tgk contoh bwh.. laju siot 

    

So, sekiranya nak tgk movi yg dvd rip tu, only take about 45 minutes to 1 hour to complete.. hehe laju giler..  Skrang baru pas abis download games "Football Manager 2009" and lagi skit jer nak complete games "SAS: Secure Tomorrow".. So tunggu.. bsk pagi bgun tido leh main games baru..hehe