Friday, October 31, 2008

P.C + Laptop= My Rig..

                                                     
 

     

Skrang..  aku nak tunjukkan sesuatu yg org2 computer panggil my rig.. iaitu computer sye..

hehe alhamdullilah, aku memiliki dua rig iaitu satu laptop di melaka n satu pc di kl.. 

Hanyalah simple pc n simple laptop juz bleh gne jer.. hehe so spe2 yg tak caya aku ade pc kat umah ni la pc aku.. benda yg aku paling ske kat pc aku ialah speaker!! Hehe coz agak besar iaitu sebesar pc tu.. tpi.. aku tak mampu lagi nak beli lcd screen..insyaallah dlm mase terdekat ni monitor crt aku akan menjadi monitor lcd.. 

Laptop plak, aku ske ialah laptop skin.!! klau korang tgk aku pnye previous post dlam blog ni aku dh tunjukkan skin tuk laptop aku..tpi kekurangan ialah laptop aku ni version lame, takde la duo core juz pentium m centrino jer.. tpi so far ok la..

so this all my rig.. hope u guys enjoy !! 

p/s: laptop letak bwh dh skrang coz meja gne letak buku.. exam week !! hehe tpi cam study jer

No comments: